C&C Lab Coats este divizia specializata pentru textile din cadrul S.C. C&C Medis Vision S.R.L., o societate cu capital integral privat romanesc.

    Obiectul nostru principal de activitate este productia de halate medicale si echipamente de lucru destinate mediului sanitar si industrial. Produsele nostre urmaresc indeplinirea a trei coordonate principale:

  • Calitate
  • Confort
  • Creativitate

    In ultimii 10 ani am reusit sa ne impunem pe piata propria marca de produse sub numele C&C Lab Coats , acest brand devenind el insusi garantul calitatii produselor noastre. Produsele sunt menite sa reziste timp indelungat la conditii cat mai variate, sa asigure confortul celui ce deseori e nevoit sa le imbrace multe ore din zi si in acelasi timp sa aduca un strop de culoare in mediul sanitar sau industial.

    Calitatea intreagii game de materiale utilizate este atestata SREN ISO 9001:2001 (+ standarde RDDC) Nr.212 (Fire, tesaturi, confectii din bumbac si tip bumbac) si in conformitate cu prevederile in vigoare. Materialele sunt atent selectionate pentru a corespunde cerintelor dumnevoastra.

    Si pentru ca stim ca nicio tinuta medicala nu e completa fara cea mai importanta componenta menita sa aduca confort, incaltamintea, din Martie 2008 C&C Lab Coats propune o noua gama de produse ( C&C Accessories) , cu un design specific , gandit sa imbine tehnologia ce iti aduce confortul cu liniile moderene cu care deja te-am obisnuit.

Social Media