Operator date personale inregistrat ANSPDCP sub nr. 15102 Detaliile despre protectia datelor personale le gasiti aici: Termene si conditii
Transport gratuit în București și în țară!


TERMENI SI CONDITII

-de achizitionarea a produselor prin intermediul formularului de comanda-

Bine ati venit la magazinul on line C&C Lab Coats. Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website (http://www.cclabcoats.com) si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mentionate mai jos. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

DREPTURI DE AUTOR

Continutul acestui site, respectiv texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date, este proprietatea C&C Medis Vision SRL si este aparat de Legea nr 8/1996 pentru protectia drepturilor de autor si drepturilor conexe. Folosirea fara acordul C&C Medis Vision SRL a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.

Orice încercare de orice natură de modificare a imaginii şi informaţiilor din prezentul site, www.cclabcoats.com, cu excepţia deţinătorului său legal – C&C Medis Vision SRL, fără acordul prealabil al C&C Medis Vision SRL, dă dreptul unilateral şi neechivoc ca S.C. C&C Medis Vision SRL să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa organelor si instanţelor legal competente pentru sancţionarea acestor fapte din punct de vedere penal, civil sau administrativ.

DESPRE NOI

C&C Lab Coats© este divizia specializata pentru textile din cadrul S.C. C&C Medis Vision S.R.L., o societate cu capital integral privat romanesc.

Obiectul nostru principal de activitate este productia de halate medicale si echipamente de lucru destinate mediului sanitar si industial. Produsele nostre urmaresc indeplinirea a trei coordonate principale: calitate, confort si creativitate. In mai putin de trei ani am reusit sa ne impunem pe piata propria marca de produse sub numele C&C Lab Coats , acest brand devenind el insusi garantul calitatii produselor noastre. Produsele sunt menite sa reziste timp indelungat la conditii cat mai variate, sa asigure confortul celui ce deseori e nevoit sa le imbrace multe ore din zi - si de ce nu – in acelasi timp sa aduca un strop de culoare in mediul sanitar sau industial.

Calitatea intreagii game de materiale utilizate este atestata SREN ISO 9001:2001 (+ standarde RDDC) Nr.212 (Fire, tesaturi, confectii din bumbac si tip bumbac) si in conformitate cu prevederile in vigoare. Materialele sunt atent selectionate pentru a corespunde cerintelor dumnevoastra. Si pentru ca stim ca nicio tinuta medicala nu e completa fara cea mai importanta componenta menita sa aduca confort –incaltamintea- din Martie 2008 C&C Lab Coats propune o noua gama de produse(C&C Med Accessories), cu un design specific, gandit sa imbine tehnologia ce iti aduce confortul cu liniile moderne cu care deja te-am obisnuit.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

S.C. C&C Medis Vision S.R.L. respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, C&C Medis Vision S.R.L. prin intermediul magazinului on-line:www.cclabcoats.com are obligaţia de a administra, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: livrarea produselor comandate on-line si marketing direct. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizata (persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului, societati bancare, birouri de credit, servicii de curierat, acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de marketing direct. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.

*Observatie:

Denumirea societatii: SC C&C Medis Vision SRL; CUI: RO17576980; RC: J40/8623/2005; sediu social: D. Cantemir, nr. 2 , bl. P3, et. 3, ap. 9, sect. 4, Bucuresti; Punct de lucru: str. Foisorului, nr. 114A, sect. 3, Bucuresti.

Prelucrarea notificata avand ca scop „reclama, marketing si publicitate” si „vanzare produse on-line prin intermediul site-ului cclabcoats.com” a fost inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 15102. Acest numar de inregistrare trebuie mentionat, conform art. 24 alin. (2) din Legea nr. 677/2001, modificata si completata, pe orice act prin care datele cu caracter personal sunt colectate, stocate sau dezvaluite, numai in cadrul prelucrarii de date efectuate in scopul declarat, precum si pe orice completare sau modificare ulterioara a acestei notificari.

C&C Medis Vision SRL nu va divulga datele dumneavoastra unor terte persoane, decat in cazul in care aceasta este necesar pentru a respecta legea sau procedurile judiciare. In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. personale sa fie prelucrate de catre S.C. C&C Medis Vision S.R.L. C&C Medis Vision S.R.L. garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin fax la nr. 021.323.10.32 sau prin email la adresa  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

*În cazul în care nu mai doresc să primesc pe viitor alte mesaje publicitare şi de marketing (în afara materialului publicitar pentru care am optat) prin poştă, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea S.C. C&C Medis Vision S.R.L. şi a partenerilor săi contractuali, mă voi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată către S.C. C&C Medis Vision S.R.L. la nr. de fax 021.323.10.32. Informatiile solicitate vor fi folosite pentru procesarea comenzii dumneavoastra si pentru a va aduce la cunostiinta eventualele modificari ale functionarii website-ului. Daca aveti comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentilitate va rugam sa ne contactati la e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Achizitionarea unui produs de pe site-ul nostru (www.cclabcoats.com) implica luarea la cunostinta si respectarea urmatoarelor conditii: Imaginile produselor prezentate pe site au caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv; SC C&C Medis Vision nu este responsabila pentru optiunile selectate la comanda unui produs (marime, culoare etc); pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact.

INFORMATII DESPRE PRODUS

Imaginile produselor prezentate pe site au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Firma nu este responsabila pentru caracteristicile selectate de client (model, marime, culoare, insertie). Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi, daca informatiile privind produsul au fost introduse eronat. Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar. Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, sau nu este posibila productia acestuia va vom anunta de indata si nu veti fi taxat pentru acesta. Cand faceti o comanda pe siteul nostru va vom trimite un e-mail pentru confirmarea sau refuzul comenzii. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda din mai multe motive, printre care: produsul comandat nu este pe stoc; identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala; lipsa unor date de facturare / livrare corecte. Adaosul comercial al produselor este de la 0-200%.

MODIFICAREA SERVICIILOR SI A TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE

C&C Medis Vision SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau sa intrerupa, temporar sau permanent, serviciile puse la dispozitie fara o notificare prealabila. C&C Medis Vision SRL nu este raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul website-ului www.cclabcoats.com, si nu puteti cere despagubiri sub nici o forma pentru aceste motive. C&C Medis Vision SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru in continutul website-ului. Utilizarea site-ului de catre Dumneavoastra, constituie acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.